Ως εδώ ο Θάνατος της Αξιοπρέπειάς μας.

Στην δυναμική κινητοποίηση της 01-11-2012 στην Αθήνα οι ένστολοι εργαζόμενοι της χώρας, έστειλαν το δυναμικό τους μήνυμα, ότι δεν ξεχνούν και ότι πλέον δεν κοροϊδεύονται. Οι ένστολοι, κομμάτι της μη προνομιούχας κοινωνίας, έχουν υποστεί την τροικανή επίθεση και βλέπουν πλέον χωρίς διέξοδο το τούνελ της κρίσης.

Εκ μέρους της ΕΑΠΣ, ομιλία εκφώνησε στη συγκέντρωση ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ, Αναστάσιος Μανιάτης.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας στέλνει ηχηρό μήνυμα στους πολιτικούς ηγήτορες αυτής της χώρας

– ΟΧΙ άλλες περικοπές στο ΦΤΩΧΟΚΑΜΑΤΟ των εργαζομένων στην Π.Υ στο Λ.Σ και στην ΕΛ.ΑΣ.

– Φτάνει η μέχρι τώρα ΛΗΣΤΕΙΑ στο εισόδημά μας.

– Ως εδώ ο Θάνατος της Αξιοπρέπειάς μας.

– Τέλος στην ψυχολογική βία που ασκήθηκε εδώ και τρείς μήνες μέσω της μαύρης προπαγάνδας των εκβιαστών της κοινής γνώμης από μερίδα κατευθυνόμενων Μ.Μ.Ε

– Τέλος στην εξαθλίωση όλων των εργαζομένων και του λαού της πολύπαθης πατρίδας μας από Ξενόφερτα και εγχώρια οικονομικά συμφέροντα συνεπικουρούμενοι από τους Πολιτικούς ταγούς αυτής της Χώρας

Κύριε Πρωθυπουργέ με τις διαφαινόμενες προθέσεις σας αθετείται τι προεκλογικές σας δεσμεύσεις, για ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.

Κύριε Πρωθυπουργέ και Κύριοι βουλευτές θα αποδειχθεί περίτρανα ότι με την θετική ψήφο σας στα μέτρα εξαθλίωσης των ένστολων και όλων των εργαζομένων ότι καταγράφεστε ως Ψεύτες, ως Δήμιοι του λαού αυτής της χώρας και ότι επιδίωξή σας είναι ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΛΑΟ.

Το βέβαιο είναι ότι ούτε ΕΣΕΙΣ αλλά και ούτε και οι Βουλευτές πού θα ψηφίσουν μέτρα εξαθλίωσης του λαού δεν ζείτε τον πόνο του ,την εξαθλίωση του, διότι αυτοί που σε καθημερινή βάση την αντιμετωπίζουν είναι οι προστάτες της ζωής και της Ασφάλειάς τους (οι ΕΝΣΤΟΛΟΙ στα Σ.Α) πού εσείς επιδιώκεται την εξαθλίωση τους.

Κύριοι Βουλευτές είναι η μοναδική σας ευκαιρία να καταψηφίσετε τα επαχθή μέτρα και να αποδείξετε ότι εκπροσωπείται τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και ΟΧΙ τα συμφέροντα των ξένων και εγχώριων συμφερόντων.

Αγαπητοί συνάδελφοι

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.