Το τελευταίο χαίρε στον τ. Αρχηγό του ΠΣ Στρατηγό Ανδρέα Κόη

Το ΔΣ της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος εκφράζει την θλίψη και την οδύνη του για τον απροσδόκητο θάνατο του τ. Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Στρατηγό Ανδρέα Κόη και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια του.

Ο τ. Αρχηγός διακρίθηκε για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, την προσήνεια, την βαθιά και ουσιαστική του συναδελφική αλληλεγγύη.

Αυτά τα προσωπικά του χαρακτηριστικά, τα μετουσίωσε μαζί με τις διοικητικές του ικανότητες σε ένα ανθρώπινο μοντέλο διοίκησης και τον καθιέρωσε σε ένα ηγέτη αγαπητό και ιδιαιτέρως σεβαστό στο πυροσβεστικό προσωπικό.

Αξιωματικός με μεγάλη επιχειρησιακή γνώση και εμπειρία, με ανοικτό μυαλό, στην διάρκεια της αρχηγίας του, προσπάθησε για θεσμικές τομές και εξωστρέφεια στον πυροσβεστικό οργανισμό.

Στο πρόσωπό του το αξίωμα του Αρχηγού θα λάβει προστιθέμενη αξία.

Το ΔΣ της ΕΑΠΣ θα παραστεί σύσσωμο στην νεκρώσιμη λειτουργία του Αρχηγού μας, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.