Συνέχιση της Συνεργασίας με την INTERAMERICAN

Συνάδελφοι

Σε συνέχεια της συνεργασίας με τον ασφαλιστικό όμιλο INTERAMERICAN, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που μας στάλθηκε. προσφέρονται στα μέλη μας, ειδικές τιμές σε ασφαλιστικά προϊόντα, όπως:

  • Δημιουργία συνταξιοδοτικής αποταμίευσης για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα συμπληρωματικό εφάπαξ κεφάλαιο για τα χρόνια που δε θα εργάζονται πλέον. Με δεδομένο το νέο ασφαλιστικό, όπου η εθνική σύνταξη ορίστηκε στα 384 ευρώ το μήνα, ο σχεδιασμός ενός πρόσθετου κεφαλαίου μέσα από ένα πρόγραμμα συστηματικής αποταμίευσης θα διασφαλίσει ροές εισοδήματος για το απρόβλεπτο του μέλλοντος.
  • Συμπληρωματική κάλυψη υγείας μέχρι 1.000.000 ευρώ επιπλέον από το κοινωνικό φορέα ή οποιαδήποτε υφιστάμενη κάλυψη, με ιδιαίτερα χαμηλό ασφάλιστρο που καθορίζεται κυρίως από την ηλικία και κυμαίνεται από 0,30 ευρώ έως 2 ευρώ την ημέρα. Οι παροχές υγείας της Interamerican συμπεριλαμβάνουν 24ωρο συντονιστικό κέντρο, εξειδικευμένους συνεργάτες, δίκτυο υγείας με περισσότερες από 1390 γιατρούς, 253 διαγνωστικά κέντρα, συμβεβλημένα νοσηλευτικά ιδρύματα και ιδιόκτητες ιατρικές μονάδες.
  • Ολοκληρωμένη ασφάλιση κατοικίας με οικονομία,ευελιξία και με πολλές επιλογές. Προσφέρουν καλύψεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, ανάλογα το βαθμό προστασίας και τις διαθέσιμες οικονομικές δυνατότητες.

Για προσωποποιημένη ενημέρωση, για τα προγράμματα, τις προσφορές και κάθε λεπτομέρεια, επικοινωνία με την σύμβουλο διαχείρισης κινδύνων της Interamerican:

κ. Ναούμ Ασημίνα, τηλ. : 6932579844

email : naouma@agency.interamerican.gr