«Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε , αλλ΄εν ολίγοις πολλά»

Αρ. Πρωτοκόλλου : 4692 // 10-04-2019

Κύριε Αρχηγέ

Προ ολίγων ημερών στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΕ διατάξατε την συγκέντρωση του συνόλου των συναδέλφων Αξιωματικών, Διοικητών των Π.Υ. από όλη τη χώρα καθώς και των Αξιωματικών επιτελών του του Α.Π.Σ.

Η πρωτοβουλία σας, όπως αυτή περιγράφεται στην σχετική διαταγή καθώς και στην ανακοίνωση μετά το πέρας της εκδήλωσης, είχε ως αντικείμενο την προετοιμασία της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

Προφανώς οι λόγοι που επέβαλαν την συγκεκριμένη συγκέντρωση των επικεφαλής Αξιωματικών όλης της χώρας και η υπερδεκάωρη διάρκειά της, ήταν ιδιαίτερα σημαντικοί και προφανώς οι εισηγήσεις σας, τόσο η δικής σας, όσο και των κ.κ. Υπαρχηγών όσο και της πολιτικής ηγεσίας που παραβρέθηκε είναι ιδιαίτερης σημασίας και βαρύτητας.

Επειδή στην ιστοσελίδα του Π.Σ. για την τόσο σημαντική αυτή δράση υπάρχει μια περιληπτική μόνο περιγραφή των λεχθέντων και επειδή υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους συναδέλφους από όλη τη χώρα, αλλά και από την ελληνική κοινωνία για το σχεδιασμό του Π.Σ. για το μέλλον, παρακαλούμε όπως αναρτήσετε την εισήγησή σας, των κ.κ. Υπαρχηγών και της πολιτικής ηγεσίας.

Επίσης θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον για μια τέτοια μεγάλου εύρους σύσκεψη, επειδή πληροφορηθήκαμε ότι βιντεοσκοπήθηκε, να αναρτηθούν και οι παρεμβάσεις των συναδέλφων Αξιωματικών – Διοικητών που μετέφεραν τις αγωνίες και τα προβλήματα των τοπικών υπηρεσιών που σηκώνουν και το επιχειρησιακό βάρος του πυροσβεστικού έργου.

Διαφαίνεται ότι η «καινοτόμος» αυτή ενέργεια της συγκέντρωσης των στελεχών της Διοίκησης του Πυροσβεστικού Σώματος, να είναι απαρχή αλλαγών στην «φιλοσοφία της Διοίκησης», που με την ολοκλήρωσή της ,αυτονόητο είναι, η δημοσιοποίηση των εισηγήσεων που προαναφέραμε.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.