Η Γενική συνέλευση της ΕΑΠΣ στο Ναύπλιο

Την 13 Ιουνίου 2021 διεξήχθη στο ξενοδοχείο PARK του Ναυπλίου η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικου Σώματος, μετά από ένα χρόνο απουσίας, λόγω της πανδημίας Covid-19. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα δημόσιας υγείας απέναντι στον COVID-19.

Την γενική συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους υψηλά προσκεκλημένοι και συγκεκριμένα, ο εκπρόσωποι της Ελληνικής κυβέρνησης και βουλευτής του Νομού Αργολίδας Ιωάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτριος Κωστούρος, ο Διοικητής της ΠΕΠΥΔ Πελοποννήσου Αρχιπύραρχος Αθανάσιος Κολυβήρας, ο πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ Ανθυποπυραγός Δημήτριος Σταθόπουλος, καθώς και πλήθος αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο βουλευτής της ΝΔ Ι. Ανδριανός

Ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Αργολίδας Ι. Μαλτέζος,
Ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δ. Κωστούρος
Ο Διοικητής της ΠΕΠΥΔ Πελοποννήσου Α. Κολυβήρας
ο πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ Σταθόπουλος Δ.,

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι χαιρέτησαν την εκδήλωση, δηλώνοντας την στήριξη προς στο Πυροσβεστικό Σώμα και τις υπηρεσίες που αυτό παρέχει στην Ελληνική κοινωνία. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΠΣ, Αρχιπύραρχος Γεώργιος Βιντζηλαίος, παρουσίασε τον Διοικητικό απολογισμό για τη διετία 2019-2021

Ο πρόδερος του ΔΣ Γ. Βιντζηλαίος

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι περιφερειακοί εκπρόσωποι της ΕΑΠΣ, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στις περιφέρειες που υπηρετούν, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για επικοδομητικό διάλογο με πολύ καλά αποτελέσματα. Το σημείο αναφοράς της όλης συζήτησης ήταν τα τεκτενόμενα στο Πυροσβεστικό Σώμα και η προσπάθεια ποινικοποίησης του πυροσβεστικού έργου.

Με μυστική ψηφοφορία που διεξήχθη κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός. Στο τέλος των εργασιών και μετά από πρόταση του προέδρου τους ΔΣ, οι προηγούμενοι Πρόεδροι της ΕΑΠΣ Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Σταμούλης και Υποστράτηγος ΠΣ ε.α. Φίλιππος Παντελεάκος, ανακηρύχθηκαν Επίτιμοι Πρόεδροι της Ένωσης Αξιωματικών, για το πολυετές επιτυχημένο έργο τους.

ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΑΠΣ Φ. Παντελεάκος

Τέλος ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους διοργανωτές για την εξαιρετική προετοιμασία και πραγματοποίηση της εκδήλωσης και συγκεκριμάνα τον Περιφερειακό εκπρόσωπο Πελοποννήσου Αντιπύραρχο Βασίλειο Γεωργόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα του ΔΣ, Πύραρχο Αναστάσιο Παππα και την Υποδιοικητή της ΠΥ Ναυπλίου Πυραγό Καρτσώλη Αικατερίνη.

Α. Παππας – Καρτσώλη Α..- Β. Γεωργόπουλος
Bookmark the permalink.

Comments are closed.